Bosch ruitenwissers

Bosch ruitenwissers garanderen het perfecte wis vermogen, zelfs bij het extreme weersomstandigheden. Helder zicht is een belangrijke veiligheidsfactor. Evotek Europe heeft drie typen Bosch ruitenwissers.

Bosch Eco

De Bosch Eco ruitenwisser is een functionele en robuuste beugelruitenwisser met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Door het stabiele metaalbeugelsysteem heeft de ruitenwisser een lange levensduur. De natuurrubber wisser heeft een grafietcoating wat zorgt voor een grondig wisvermogen.  

Bosch Aerofit

De Bosch Aerofit ruitenwisser is een flatblade ruitenwisser met een haakaansluiting. Door het aerodynamische ontwerp wordt uitstekend zicht gegarandeerd, ook bij zware weersomstandigheden. De bladveer is op maat gemaakt.

Bosch Aerotwin multiclip

De Bosch Twin is gemaakt van twee stoffen: zachte wisrubber en een harde wislip met een dubbele microrand. Door deze stoffen heeft de wisser een vloeiend beweging en uitstekende reiniging. Ook bij hoge snelheid zorgt deze wisser voor goed zit. Deze Bosch ruitenwissers hebben een hightech veerblad en zijn aerodynamisch. De metalen bladveer is verwerkt in het rubber van de ruitenwisser waardoor de Aerotwin geschikt is voor in de winter. Het ijs vriest niet vast aan frame of scharnieren.

Gemakkelijk en snel thuisbezorgd

Alle Bosch ruitenwisser zijn te koop via de webshop van Evotek. U bestelt ze gemakkelijk en snel op een moment dat het u uitkomt. Betalen kan veilig door middel van IDeal en vervolgens worden de ruitenwissers snel bij u thuis of uw bedrijf bezorgd. U kunt ook terecht voor uitlaten, banden, filters, accu’s, wielsloten, lampen en scooter- en motorbanden.

Wilt u eerst meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op de website.

Bekijk de producten